Cuma, Mayıs 8

Oh Be


Uefa Finali'ni gönül rahatlığıyla izleyebileceğim. W.Bremen ilk maçtaki yenilgisine rağmen turu atlayan takım oldu. Hamburg elendi. Bizi eleyen takımın final oynaması çok acı verici olurdu. Ki bunu daha 7 yaşındayken, 1992 yılında hem de W. Bremen sayesinde yaşamıştık. Karlı havada girmeyen top ve sonunda Kupa Galipleri Kupası'nı kazanan Bremen takımı özellikle bizim bir üst dönem Galatasaraylılar'da derin yaralar açmıştı.

Aynı tahribatı bizim kuşak da yaşayacaktı. Ramak kalmıştı. 2-0'dan kendi sahamızda verdiğimiz maçta tur atlayan takım Kadıköy'deki finale gelseydi herhalde sabahlara kadar ağlardım. Bizim mart ayında yaşadıklarımızı dün gece Hamburglular yaşadı. Agg. 2-0 oldu, sonra 3-2 oldu maç. Deplasmanda atılan gol fazlasıyla mızıkacılar Kadıköy'e gelme hakkı kazandı.

Rakip Donetsk olacak. Yani Luce. Gönlüm tartışmasız W.Bremen'de. Ama Kalamış Parkı Ukraynalılar'da olsun. Rıhtımdaki gülcüler işimize mani olmasın. Rıhtımda Almanlarla bira, Kalamış'da Ukraynalılarla kayalıklarda. Semtimiz güzel günlerinden birini yaşayacak. Peralta da burada olacak inşallah. Bir de biletimiz olsaydı. Çok mu oldu?

Hiç yorum yok: