Çarşamba, Mayıs 27

Hoca Trafiği



En son ne zaman böyle bir durum oldu acaba? Fanatik Gazetesi'nin ilk sayfasında 3 büyük takımın haberi var. Buraya kadar normal. Ama ligin son haftasına 3 gün kala, sezonun en ateşli döneminde çıkan gazetede 3 haber de teknik adamlarla ilgili.

En fazla yer Mustafa Denizli'ye verilmiş. Denizli diyor ki, '' Dünyada aynı ülkenin 3 büyük takımını şampiyon yapan başka hoca var mı, ben Ortaçağ'a kadar baktım bulamadım." Buradan da anlıyoruz ki, Denizli 1987-88 şampiyonluğuna kendisine pay çıkarıyor. Benim bildiğim, Denizli'nin Galatasaray'da 1.adam olması 1988-89'da başlar. O günleri hatırlamadığım için yanlış bir şey demeyelim, büyüklerimiz uyarır. Galatasaray tarihinde buna benzer bir de Coşkun Özarı-Brian Birch karmaşası vardır zaten. Bir kaç sene sonra geçen sezonun şampiyonluğu da böyle bir karmaşa içinde anılabilir.

Diğer haber, Bülent Korkmaz'ın İBB ile görüştüğüne dair. Abdullah Avcı ayrılıyormuş kulübünden. Burada Bülent'in gidişi öne çıkarılmış ama Avcı'nın nereye gideceği sorgulanmamış. Daha önce 2 kere adı Galatasaray ile anılan biri boşa çıkıyor. Başlık enteresan: BELEDİYE MEMURU OLUYOR

Son haber Fenerbahçe'nin. Scolari son 6-7 yılda 143.defa Fener'i bekliyor. Bir hafta önce Faruk Süren'e mail atan, Adnan Polat'a face'den add a friend yollayan Scolari, şimdi Aziz Yıldırım'dan onay bekliyor.

Mustafa Denizli, bu hafta sonu kravatını takacak büyük ihtimal. Bakalım seneye de takabilecek mi. 1 sene sonra bu sayfalarda kimler olacak?

Hiç yorum yok: