Pazartesi, Ağustos 17

Fenomen

Rambo yine kendini gösterdi dün gece. Sahaya girdi ve Emre'ye sarıldı. Niye Emre bilmiyorum, belki Ali Koç'un pazarlama stratejisidir. Daha önce de Carlos'a sarılmışlığı var çünkü Rambo'nun. Sonuçta gazı alan Emre, kornerden gol attı.
Sahaya nasıl girdiği, niye girdiği her zaman merak konusu. Barcelona'nın Jimmy Jump'ı varsa, Fenerbahçe'nin de Rambo'su var. Her an bir şekilde sahaya girebilir, her şeyi yapabilir.

Her zaman bu kadar masum değil ama. Jimmy Jump, Figo'ya Barcelona forması atmıştı. Gerçekleştirdiği en sert tepki buydu. Rambo ise elinde bıçakla Sami Yen'e girmişti. Bir gece reklam panoları arasında saklanarak. Saha kapama cezası verilirse Ali Koç'un tepkisi Avrasya Maratonu sonrasına benzemez herhalde.


3 yorum:

Fethi dedi ki...

olimpiyat'a değil sami yen'e girmişti sanırsam...

kutay dedi ki...

doğru, teşekkürler düzeltme için..
2002-03 sezonunun galatasaray-samsunspor maçıydı, terim'in ikinci gelişinin ilk maçı olması lazım. 4-1 kazanmıştı galatasaray, baliç ligde ilk kez galatasaray forması giymişti..) hatamızı böyle bilgilerle telafi edelim.

Fethi dedi ki...

hatta o maçtan önce benim hala sıkça kullandığım bir lafı vardır fatih terim'in "sevgililerin buluşması" diye adlandırmıştı.her sezon oncesi yinelerim bu sözü.