Cuma, Ağustos 21

İzlenecek Adam


Keita, Arda, Baros... Hepsi bir yana Kewell bir yana. Bütün Galatasaray sevgimi bir kenara bırakıp yazsam yine aynı şeyleri yazardım. Gidin izleyin bu adamı. Paranıza kıyın ve izleyin. Bir futbolcu nasıl olur görün.

Topa nasıl vurulur, kafaya nasıl çıkılır, nasıl çalım atılır, nasıl şut çekilir.. Kewell futbol öğretiyor. Sadece futbol mu? Değil tabi. Yedek kalıp oyuna girince ne yapılır, gol pasını veren arkadaşın nasıl onore edilir, taraftarla ilişki nasıl olur.

Bizden iki üst kuşak Prekazi'yi izledi stadyumlarda. Hagi'yi genelde televizyondan izledik, stadyumda çok göremedik, onun kaymağını bizden bir boy büyükler gördü. Bizim gençliğimiz Kewell'a teslim oldu. Galatasaray'a gelen solaklar iz bırakmaya devam ediyor.

Gidin izleyin dedim ama bu adamın her maç oynama garantisi yok. Bu da enteresan aslında. 1 haftada 2.defa Kewell'ı izledim. Ne güzel bir hafta.

4 yorum:

feetdeep dedi ki...

ne kadar şanslısın demekten başka elden birşey gelmiyor. Çok istiyorum Kewell'ı ve tüm takımı mabedde izlemeyi ama iyi bir yerinde ort. fiyatı 150 tl:( of ya canım sıkıldı bak.

Adsız dedi ki...

Kesinlikle katiliyorum.
Netanya maçinda bir ara kendimi sadece Kewell izlerken buldum. Dakikalarca izleyip hayran kaldim adama. Futbolcu olmak için dogmus Harry.

Iyiki bizimle, tek dilegimiz medya'nin saklabanliklarini gormeden sozlemesinin uzatilmasi

sembolist dedi ki...

Altına imzemı atarım bu yazının..
Şuan Türkiyedeki çoğu futbolsever Kewel'ın farkında değiller ya da Kewel'ın kim oldğunu bilmiyorlar.Ardanın,Aydının ve diğer gençlerin ondan öğreneceği çok şey var.Mesela Aydın Yılmaz için kendini geliştirme adına Kewel'la aynı takımda oynamak büyük bir şans.Kewel'ın mukavalesi bu sezon sonu bitiyor.İnşallah yeni bir 4 yıllık mukvale imzalanır.(yıllık ücret ne alırsa alsın helal olsun ona)
Avustralya'nın idolü o..

csyasoo dedi ki...

Türkiye'de futbolu bilen 'tek' isim.Diğerleri futbol'u bilmiyor bana göre.

Ayrı bir adam.