Cuma, Ağustos 28

Sercan İçin Nonda


Dün geceyi ve bu sabahı Beşiktaşlı arkadaşlarla makara yaparak geçirdikten sonra dedikdou olarak forumlarda dolaşan haber canımızı sıktı. Tabata'ya 8 milyon veren Beşiktaş'ın yaptığı kadar gereksiz bir hareket. Bursaspor'un golcüsü Sercan için 7 milyon euro artı Nonda.

Sercan hakkında herkes çok olumlu konuşuyor ama şahsen ben bir numarasını görmedim. Geçen sene büyük takımlara karşı oynadığı maçları televizyondan izledim. Sami Yen'deki maçta ise tribündeydim. O maçta çok kötüydü. Volkan Şen daha güzel top oynamıştı.

Sercan'ın Bursa'daki Fenerbahçe maçı ise iyidi. Ama ahlı vahlı bir Fenerbahçe'ye karşı. Neyse işte, aslında bir santrfora da ihtiyacımız var. Sercan da iyi olabilir ama o para ona çok.

Ve asıl önemlisi parayı geçelim. Shabani Nonda. Nonda zaman geçtikçe Galatasaray ahalisinin kalbindeki yerini büyütüyor. Fenerbahçe'ye attğı şampiyonluk golü bunda büyük etken ama tek neden de bu değil. Nonda, kült isim olma yolunda.

Onu kaybetmek üzüntü verici olur. Üstelik Türkiye'de başka takımda oynadığını görmek daha da kötü olur. Sercan için Nonda'dan vazgeçmek olmaz. Verilen parayı katmıyorum bile. Hem daha 3.köprü yapılmadı.

1 yorum:

cankalender dedi ki...

Sercan yetenekli bir oyuncu açıkçası başka bir takımda görürsem benim içim acır.

4m + Nonda civarı bir fiyata gelebilirse memnun olurum ben açıkçası.