Çarşamba, Ağustos 19

Biri de Benim


Bülent Uygun bombalamış yine: "Bizi sevmeyenleri üzmeye devam edeceğiz." demiş.. Saklamaya gerek yok biri de benim. Fenerbahçe maçında bile içimin yağları eridi. Tabi ki, ezeli rakibimin, şampiyonluk yarışındaki rakibimin 3 gollü galibiyeti can sıkıcı ama en azından goller güzeldi.

Andre Dos Santos'un alay eder gibi, dalga geçer gibi attığı golü, Emre'nin halı sahada bile atamayacağı bir golü atması, 3 topun direkten dönmesi falan hoşuma gitti. Hani mağlubiyet olur da, böyle olunca insan hiç konuşamıyor, çıkamıyor kamera önüne. Böyle goller yemişsin, üstelik hocalığının en büyük özelliği 10 kişi defans yapman vs. Olmaz tabi.

Haliyle birkaç gün görünürde yoktu Uygun. Anderlecht'ten yenilen 5 golden sonra da böyle olmuştu, Sivas'ta alınan galibiyet yine geri döndürdü Bülent'i. Neyse yavaş yavaş silinecek inşallah. Eskiden manşet olan demeçleri artık satır aralarından çekiyoruz. Az kaldı.

3 yorum:

pietlosojos.blogspot dedi ki...

Bu adama ne söylesek az...HAzırlık maçında oyuncusu kavga çıkardı hakem Anderlecht'li dedi. Sonra gitti 5 yedi bizi sevmeyenler diye bişiey çıkardı. Hafta sonu Galatasaray'lı olarak FErner'ibn fark atmasından haz aldım...Bülent Uygun'nun çakma mafya tiplemisiyle yarattığı imaj gerçekten iğrençtir. Bunu anlayabileceğini de sanmıyorum..

Adsız dedi ki...

Bu adamı desteklemek anti-futbolu desteklemektir. Yunanistan'a saydıranlar Bülent Uygun'a sahip çıkıyor, garip.

Adsız dedi ki...

Aslında ilk zamanlar herkes sempatı duymaya başlamıştı Bulente ve sivasspora.Ne zamankı hakemlere laf atmaya Beşiktaşa camur atmaya başladı durup dururken.O zaman soğudum.Başta kendını sonra takımını sonrada herkesi gerdi Bulent bey.Hala erkeklıge surdurmuyor.Aklı basına ne zaman gelecek acaba?