Pazar, Ağustos 30

Tilki Golcü ve Kürkçü Dükkanı

Hafta içinde D.Kiev, Barcelona-Inter-Rubin ile aynı gruba düştü. Ve hafta sonunda Milano'dan eski oyuncusu Şevşenko'yu takıma dahil etti. 1999 yılında Milano için ayrıldığı Kiev'e araya bir Londra sıkıştırıp yine Milano üzerinden geri döndü. 32 yaşındaki yıldızın araya bir Londra dönemi kariyerinin ters döndüğü dönem olarak görülüyor.
Sheva'nın parladığı maç ise bu sene yine bu seneki gruplardaki rakipleri olan Barcelona maçıyıdı. 1997-98 sezonunda 80.000 kişinin önüne Nou Camp'a çıktı genç Dinamo Kiev takımı. 5 Kasım 1997'de oynanan maçta Sheva 3 gol atarak yıktı Barca'yı. Ekürisi Rebrov son golü atıp 0-4'lük tarihi skorun mimarı oluyordu. Rebrov İngiltere'ye Sheva ise İtalya'ya gitmişti. Rebrov Kuzey Londra'da bekleneni veremedi ve Türkiye üzerinden D.Kiev'e geri dönmüştü.
***
Sheva ise Milan ile dünya futboluna damga vurmuş ama Londra'ya gidince onun da kariyeri paraşütsüz olarak düşüşe geçmişti. Bir yıldız yuvaya geri döndü. Hikayeden çıkacak sonuç -ne kadar adı geçmese de- kadın adamı rezil de eder vezir de olmalı.



Hiç yorum yok: