Çarşamba, Ağustos 12

Orası Trabzon


Tolga Zengin olayı bugün manşetten verildi. Sakatlığı nedeniyle takımda yer alamayan Tolga, bu süre içiersinde kulüpten para almak istemiyor. Bu nedenle de Fair-Play ödülüne aday gösteriliyor. Fanatik gazetesinin iddiasına göre Tolga'nın sakatlığının nedeni yeni aldığı silahla kendi elini vurması.

Yazının konusu bu değil. Sadece bağlantı nedeni. Yazı kalır, buraya da not düşelim ileride bakarız. Artık ahlak bekçiliği yapmak istemiyorum da zaten.

Bu bir doğaçlamalar etiketli yazıdır. Bugünlerde Trabzon'a deplasmana gidecek olan bir arkadaşımız var. Zor deplasmana gidiyor. Bu yüzden yazdım bunu, denk geldi, okuduğumdan beri gülüyorum. Herif Trabzon'a gidiyor, gideceği vakit, en çok okuduğu gazetenin manşetine bak. Evren bize bir şey anlatmaya çalışıyor. Tribün Dergi ağzıyla, "bunu okuyunca koltuktan düştüm. "

Neyse, 1996'nın benzeri bir gerginlik var arkadaşımızın üstünde. Haklı, orası Trabzon. Zor deplasman. Her an her şey olabilir. Giresun'dan itibaren otobüsün cam kenarından sakınmalı. Gerçi uçakla gidiyor sanırsam. Ama deplasman iyidir. Üzerinde baskı olmayacak. İç saha maçları daha zordur. Baskı daha çok artar. Uzun süredir şampiyonluk hasreti çekiliyor çünkü. Tribün tepkili. İç sahada gol gelmeyince tribün çöktü üzerimize, ondan sonra telaşlar yaptık goller geldi. Rakipten çok bizle oynayan bir tribünümüz var. Sonuç şu, deplasmandan alınan 1 puan bile kardır. Deplasman iyidir. Bize her yer Trabzon olmalı. Saldırmaktan sakınca gelmez. Ha 1-0 yenilmişsin, ha 5-0.

Hiç yorum yok: