Cuma, Ağustos 28

Rakipler

Galatasaray için istediklerim Fenerbahçe'ye geldi. Bükreş ve Sheriff. Tabi Bükreş'i isteme nedenim geçen seneki hesaptı, yoksa Fenerbahçeli olsam Steaua'yı istemezdim. 3. olarak Twente'nin gelemesi de tedirgin edici. Geçen sene Marsilya'ya penaltılarda elenmişti, iyilerdi o zaman. Ligde bir aralar en az gol yiyen, iç sahada en çok puan toplayan takımdı, şimdi ne durumdalar bilmiyoruz.
Biz kendimize Bükreş istedik Allah bize Dinamo verdi. Eski topçumuz Bratu da orada. Değişik olacak. Panathinakos geldi şaşırmadım. 1999 Türkiye ve Yunanistan depremlerinden sonra iki ülke yakınlaşmış ve o güne kadar Yunan takımı görmeyen bizler her sene bir Yunan takımı ile eşleşir olmuştuk. 2002'de Pana, Fenerbahçe'ye çıkmıştı. 2003'te bize Olympiakos, 2004'te dünya kupası elemelerinde milli takımlar, 2005'te Trabzonspor'a Famagusta, 2006'da Apoel, 2007'de bize Panionios, geçen sene Olympiakos ve bu sene Panathinakos. Bir klasik oldu artık. Pana ile liderlik için çekişeceğimizi tahmin ediyor ve umuyorum. Uefa.com bizim bu eşleşmeyi ve Hamburg-Celtic'i büyüleyici olarak tanımlıyor bu arada. Hamburg ile bakalım ne zaman kesişecek yollar? Asıl büyüleyici maç o zaman olacak(Atarlı blogun, giderli yazarı)
S.Graz 2000-2001 sezonunda oynanan maçları hatırlatıyor. 2000-2001 güzel sezondu zaten. Grup maçları başlayınca detaylı yazarız. Hayırlı uğurlu olsun.

Hiç yorum yok: