Salı, Kasım 24

Anlayan Anlatsın

Forma olayı muhakkak büyük skandal ama biri de bana bunu anlatsın. Bu da büyük bir skandal sayılır. Sadece 2 FB maçı, 1 BJK maçı için salona giden biri olmadığım için bunları yazmakta kendimi haklı görüyorum.

- Murat Özyer 2008'de Torino'da Avrupa'da erkek takımına yarı final maçı oynatır, sonra yollamak istenir.

- Yeni hoca bulamayınca Murat Özyer'e "evladımızsın" denir, takımın başına geri çağrılır.

- Sonra Murat Özyer gelir ama sezon ortasında gönderilir, yerine Lise Defteri takımından Koray Mincinozlu getirilir.

- Bu arada bayan takımı Avrupa'da yarı finale yükselir, ligde şampiyonluğa yürür ama coach Cem Akdağ görevden alınır.

- Takımın başına Zafer Kalaycıoğlu'yu getirmek isterler, Akdağ o yüzden yollanır. Kalaycıoğlu ezeli rakibin hocasıdır. Onla da anlaşmazlık olur. FB izin vermez. Türlü türlü dedikodular muhabbetler.

- Sonrasında bayan takımı boşta kalmasın diye takımın başına Okan Çevik getirilir. İvmeyi alan takım Avrupa'dan kupayı alır. Şahsi kanaatim coachun payı azdır. Ligde Caferağa'da dudaklarımı kanattığım maçta 10 sayıdan Fenerbahçe'ye maçı veririz. Keza serinin son maçında kendi sahamızda öne geçip maçı veririz.

- Bu arada Koray Mincinozlu, bir önceki sezon yarı final oynayan takımı, içerde dişarda fark yiyen bir hale getirir. Aslında Koray M.'yu suçlayamam, sonuçta adamın son deneyimi bir dizide okul takımı coachunu canlandırmaktı.

-Sezon biter. Okan Çevik terfi eder. Erkek takımının başına geçer. Ben Caferağa'da kanayan dudağımı aklıma getiririm. Bir de Esra'yı yanında unutan, Şaziye'yi oyunda tutan coach erkek takımında ne yapar diye sorarım.

-Sonra anlarız ki bunların hepsi boşmuş. Erkek takımının hali ortadadır.

- Ve bugün açıklanır ki, Cem Akdağ erkek takımının başına geçmiş. O zaman geçen sene Cem Akdağ niye yollandı diye sormak abes olur mu?

Murat Özyer'i de yarın bayan takımına geçirirlerse, hiç şaşırmam.

Murat Özyer bu camianın içinde yer alsında, görevi ne olursa olsun zaten...

Hiç yorum yok: