Cumartesi, Kasım 7

Türk Futbolcusu


"Arda Turan’ın menaceri Ahmet Bulut, milli futbolcuya Espanyol’un talip olmasıyla ilgili bir soruyu yanıtlarken, “Böyle bir şey söz konusu bile olamaz. Teklif gelse bile hemen reddedilir. Çünkü Başkan Adnan Polat’ın da dediği gibi, kendi liginde zirve mücadelesi veren bir ekip olursa ve değerini bulursa Arda’nın Avrupa’ya gitmesi söz konusu olabilir. Onun gibi genç bir yeteneği Barcelona, Bayern Münih gibi devler izliyordur” görüşünü dile getirdi."

Nostalji yaşamak ister misiniz? 7 sene önceye gitmek ister misiniz? O zaman yapacağınız iş çok basit. Bu paragrafta yer alan Arda Turan kelimeleri yerine Hasan Şaş yazın, Espanyol yerine Monaco ismini koyun.

Ya da ben sizin yerinize hemen bir haber yazayım. 2003 yılından bir Erhan Telli haberi. Son paragrafın konuyla alakası yok maksat nostalji olsun:

"Galatasaray'la sözleşmesi sona eren Hasan Şaş, menajeri Hakan Azman ile beraber görüştüğü Monaco Kulübü'yle anlaşma sağlayamadı. Fransız kulübünün yıllık 2 milyon 100 bin euroluk teklifini geri çeviren tecrübeli futbolcu, Ferrari marka otomobil verilmesi teklifini de kabul etmedi. Menajer Azman, fiyattaki pürüz nedeniyle Monaco'yla anlaşamadıklarını belirterek, "Hasan'ın ilk tercihi Avrupa'da büyük bir kulüpte forma giymek. Eğer kulüp bulamazsak, Türkiye'den bir takım da olabilir" diye konuştu. Hasan Şaş, Fransa'daki grev nedeniyle İstanbul'a bu akşam saatlerinde dönebilecek.

Yurtdışındaki transfer çalışmalarını tamamlayarak İstanbul'a dönen teknik direktör Fatih Terim ise yönetime yarın bir rapor sunacak. Yönetim kurulu toplantısında gelecek sezon transfer bütçesi belirlenecek. Hasan Şaş'ın durumu da bu toplantıda netlik kazanacak. Toplantının ardından Terim'in, Hasan'la bir kez daha masaya oturması bekleniyor. Öte yandan Sarı-Kırmızılılar Gençlerbirliği'nden Deniz, Youla ve Serkan için temaslarını sürdürüyor."


Arda Turan, Emre Belözoğlu mu olur, SergenYalçın mı olur diye tartışılıyor. Cevabı net bilemeyiz tabi. Tahminim kesinlikle Tugay Kerimoğlu olamaz, yüzde 80 Hasan Şaş olur.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

En büyük korkum. Kovalayarak göndereceğiz artık başka çare kalmadı.

highstanbul dedi ki...

tebrik ediyorum, bence hasandan daha farklı olur, ama tugayın tırnagı olamaz.

feetdeep dedi ki...

Emre Belözoğlu olmasın da ne olursa olsun.