Çarşamba, Kasım 25

Yılın Spor Fotoğrafı

Habertürk Gazetesi'ne ve Gökhan Türe'ye tebrikler. Şu fotoğrafı, böyle bir ortamda çektirmişler. Galatasaray'un uzunlarında hep bir akıl tutulması olur zaten. Fatih Solak da böyleydi mesela ama saha içinde kalırdı onun tutulmaları. Cemal tutulmuş gidiyor.

Bir de reddetme lüksüm yoktu diyor. Şimdi çıkar bu fotoğraf için de aynısını der. Gökhan Türe'yi reddetme lüksüm yoktu der. Ve bir Galatasaraylı sporcu geleneğini de yerine getimiş:

"Şu an Galatasaray’da muhatap alacak kimse de kalmadı. Kulüpten bir kişi de arayıp benim böylesine mağdur olduğum bir durumda destek olup, tesellide bulunmadı. Bu da beni üzen ayrı bir konu.” diyor Cemal. Şu fotoğraftan sonra da kimse aramasın zaten. Haftaya da Cemal acaba, "Galatasaray camiasına kırgınım" der mi?

Bu arada bu akıl tutulması nasıl bir bahanedir. Benim bildiğim akıl tutulması anlıktır. Mesela binceğiniz otobüs gelir, siz bir anlık gafletle binmezsiniz. Veya iddia da FB-GS maçına akıl tutulur GS yazarsınız. Uzun uzun düşünerek bir olay yaratıyorsunuz sonra akıl tutulması diyorsunuz.

En güzel yorumu Demirkol yaptı. Fotoğrafı görünce, "hala tutulma devam ediyor herhalde" dedi. Güzel dedi.

Hiç yorum yok: