Pazar, Kasım 15

Salon sporu

Maçı izlemedim, sadece skoru internetten takip ettim ve olayları da takip etmeye çalıştım. Kutay maça gitti, anlatacak çok şeyi vardır, biz de onu bekliyoruz. Evet bir basketbol maçı olaylar çıktı vesaire... Bir güruh var, internette okuduğum bazı yorumlarda futbol seyircisinin bu salonlara aktığından, bu maçları da iğrenç halleriyle katlettiğinden bahsediyor. Ya evinde klavye başında çayını içip ahkam kesen güzel kardeşim, sen git o zaman o maça. O salonu sen doldur. Çok biliyorsun madem, elit diyorsun bu spor, mahvetti futbol seyircisi diyorsun, sen git o zaman. Oraya basketbolu pek de önemsememesine rağmen giden, sırf derbidir diye o salonu dolduran binlerce insana da bok atma.
***
Ben futbol takımını takip ettiğim kadar basket takımını takip etmiyorum. Edemiyorum değil etmiyorum, çünkü "basketbol bu, bugün girer yarın girmez" diyen arkadaşımla aynı düşüncedeyim. Bizim açımızdan bugün girmedi, yarın girer diye ümit ediyorum. Ama sanırım Tanjevic'le de olmayacak. 6 kez üst üste alınan Efes mağlubiyeti 1 Galatasaray mağlubiyeti kadar etkili olmaz. Gönderilir belki de... Futbolda kendisinden an itibariyle kadro olarak çok güçlü takımları bir şekilde yenebilen takımlar olabiliyor. Bu mümkün ama bence basketbolda bunun olması hakikaten zor. Bu oluyorsa başınızdaki adamda bir hata var demektir.

1 yorum:

Kayrakli dedi ki...

2.paragrafa tamamen katılıyorum ama 1.paragrafta pc başında oturan güruha dahilim.

zamanında çok gittik efes in ülker in hatta turner lı fener in maçlarına. hiç böyle şeyler hatırlamıyorum.

bjk efes e kafa tutarkende gittik, kız arkadaşımla bir dünya içkili taraftarın arasında dışarı çıkmayalım, 2 dk. geç çıkalım diye polisten copta yedik. futbol maçında sahaya birşeyler atanlarla da dalaşıyoruz ama nereye kadar ?

fb ülker olduğundan beri o saha kenarındaki locamsı yerlerde salya sümük hakeme küfreden adamları çok iyi biliyorum, fb li bayanlara küfür eden çarşıyıda.

bok atmak diyorsan bok atıyoruz arkadaş. maçlara gitmek isteyen bir kişinin bile hakkını yiyorlarsa, bok atmaktan geri kalmayız.