Pazartesi, Kasım 9

Papen Mustafa


1992 nostaljisini dünkü maçlara bağlamaya devam. Turgutluspor, Göztepe'yi 2-1 yendi dün. Göztepe deplasmanda 1-0 öne geçti, ev sahibi ekip 2-1'e çevirdi maçı. Hem de son 4 dakikada attığı 2 golle. Son golü ise Mustafa Kocabey attı.

1992-93 sezonunda genç yetenekti. Hakan Şükür'ün onlarca partnerinden ilkiydi. Nedense Galatasaray'dan yollandı. Eminim ki birçok Galatasaraylı'nın içinde ukde olarak kalmıştır. İyi de bir Galatasaraylı'dır ki, bunu 15 senede defalarca gösterdi.

Onunla beraber oynayan Hakan Şükür, Tugay Kerimoğlu, Hamza Hamzaoğlu gibi isimler futbolu bıraktı. O takımdan şu anda oynayan Okan Buruk var herhalde sadece. Kalli bir daha geldi takımı şampiyon yaptı. 2008 takımının Mustafa Kocabey'i ise tarz olarak olmasa da kariyer olarak Serkan Çalık olacak galiba. Onun da lakabı hazır. Owen Serkan.

Mustafa Kocabey'in üzdüğü sarı-kırmızılı takım grubunda 5.sırada. Turgutluspor ise ikinci sırada. Haftaya Şadi Çolaklı Göztepe, Taner Demirbaşlı Alanyaspor'u konuk edecek. Mustafa Kocabey ise 2000li yıllarda Galatasaray forması giyen Erhan Namlı'nın takımı İstanbulspor ile İstanbul'da karşılaşacak.

Hiç yorum yok: