Cumartesi, Kasım 28

Popüler Günler


Andre Moritz'i geçen sene Paşa formasıyla -canlı olmasa da- takip edebilen az kişiden biriyim. Bu azı arkadaşlarıma ismini önermiştim. Bu sene ise altın çağını yaşıyor.

Bu blogu okuyanlar zaten futbolla çok fazla haşır neşir olduğu için Moritz'in geçen seneki futbolunu da izlemiştir. Bu sene diğer kesim de yakından tanıyor. Ve son 1-2 haftadır her yerde karşımıza çıkıyor.

Önce Lig Tv/Radyo'da Ömer Güvenç-Bahri Havadır'ın konuğu oldu. Sonra NTV Spor'a çıktı. Geçtiğimiz hafta içi Tam Saha dergisinde bir ropörtajı yayınlandı. Belki benim görmediklerim de oldu.

Bugün satın aldığım 4-4-2 dergisinde de Hilal Gülyurt ile bir söyleşisi var. Henüz okumadım iki dergiyi de. En kısa zamanda bakalım ne demiş sempatik futbolcu.

Mortiz sanırım önümüzdeki yazın en çok konuşulacak futbolcusu olacak. Transfer döneminde 3 büyükleri peşinden koşturur. Keza tam aranılan özellikler onda. Genç, Brezilyalı ve 4 büyükleri boş geçmiyor. Bu sene henüz Fenerbahçe'ye gol atamadı sadece. Şu anda ise 2-1 öndeler. Belki ilerleyen dakikalarda atar. Maç böyle biterse atmasa da attı derler zaten bu ilgi olduktan sonra..

Hiç yorum yok: