Pazar, Kasım 29

Özledim

Aziz Yıldırım Zico'nun takımındaki disiplin noksanlığından ve küçük maçlardaki konsantrasyon eksikliğinden şikayetçiydi. Disiplini ve lig konsantrasyonu ile tercih sebebi olan Daum'un takımında ise Emre ve Kazım maç içinde hakeme küfrettikleri, Bilica ise daha ortada maç yokken kavgaya karıştığı için uzun süreli men cezaları aldı. Ligçi Daum'un Fenerbahçesi, Galatasaray kaybetmişken kendi sahasında Kasımpaşa'ya yenildi. Daum ne müthiş bir altyapı sistemi kurması için ne de Şampiyonlar Ligi'nde final için getirildi. Ligi domine etsin diye getirilen bir adamın dünkü puan kaybı kabul edilebilir gibi değil. Yukarıdaki disiplin sorunları Zico zamanında olsaydı neler yazılırdı kim bilir?
***
Onunla aramızda Ege Denizi var. Arthur Zico Olympiakos'un başında çıktığı ilk Pana derbisinde rakibini 2-0 mağlup etmeyi başardı. Goller Mitroglou'dan... İşler Şampiyonlar Ligi'nde de iyi gidiyor. Gruptan çıkmayı hemen hemen garantilediler. Son hafta, gruptan çıkmayı garantileyen Arsenal'den Karaiskaki'de 1 puan almaları kafi. Yolun açık olsun güzel insan...

3 yorum:

bussballer dedi ki...

Fenerbahçemiz ile ilgili tartışmalar dönüp dolaşıp ''Zico kovulmayacaktı hacı!'' lafına geliyor. Nasıl büyük bir aptallık yaptığını umarım şimdi anlıyordur Fenerbahçe yönetimi.

minyatürkalem dedi ki...

Zico'nun gidişi, Lucescu gidişidir.

Arkhe dedi ki...

Hem de nasıl özledim..