Pazartesi, Kasım 9

Galatasaray'ın Yedek Kalecileri ve Karabük Fobisi

Mersin İdman Yurdu, Karabük'ten 6 yedi. In the tabela.
Bu da geçen seneden bir Ufuk Ceylan fotoğrafı. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda, 6.golü yerken..

Başlık uzun, yazı kısa olacak. Galatasaray, son yıllarda yabancı kalecilerin egemenliğini yaşıyor. Özcimbomlu Hayrettin, ecü Mehmet, sarı kazaklı Volkan ve laz Mehmet'den sonra Taffarel ile ortalama bir kaleciye sahip olmuştuk. (Taffarel ortalama demiyorum, ortalama seviyeyi ilk defa onunla geçmiştik).

Taffarel ile başlayan Mondragon ve De Sanctis ile devam eden yabancı kaleci geleneği aynı zamanda genç yetenekli yedek kaleciler barındırmamıza neden olmuştu.

Bunlardan ilki Kerem İnan sonuncusu ise Ufuk Ceylan'dı.

Bu yazıyı bağlama noktası burası. Şu anda Mersin İdman Yurdu'nun kalesini koruyan Kerem İnan, dün K.Karabükspor'dan 6 gol yedi. Ufuk Ceylan ise geçen sene Manisaspor'daydı ve kendisi K.Karabükspor'dan 6 gol yemişti. Rakipte Emenike gibi forvet olduktan sonra 6 tane yemek çok da şaşırtıcı değil gerçi.

Bu arada "Galatasaray kalecileri de hep 6 yiyormuş" tarzı yorumları, sonunda gülücük bırakmazlar veya ehehehe tarzı bir şey yazmazlarsa yayınlarız, ezeli rekabet bunu gerektirir.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Hahaha diyebiliyor muyuz ehehe yerine? Son paragraf çok güldürdü beni kusura bakma. Alper Abi'nin söylediği geldi aklıma: "Almanlar Servet'e efsane stoper diyor, burada hala Shevchenko ehehe derler"

Sheed dedi ki...

nezihi mi ne vardı bi de, o da renkli bi abiydi gibi..

vasat altı kaleci deyince bizden şener ve televole'nin ilk dönemlerindeki "trakyalı'nın hamburgerle imtihanı" fıkrası geldi aklıma bi de..

kutay dedi ki...

@sheed

abi nezihi'nin hiçbir rengini göremedik biz, adamın yılları yedek kulübesinde geçti.

bu arada o fıkrayı bilmiyorum ben, çok merak ettim..)