Pazar, Kasım 1

Gündüz Maçı


Kasım ayında oynanan gündüz maçından hayır gelmez. Severim gündüz maçlarını. Numaralının arkasındaki güneşi, kapalının gölgesini, alınlardaki elleri. Yıllar sonra gündüz maçı nasip oldu Sami Yen'e. Ama yine aylardan kasım.

2 sene önce İBB maçımız vardı aralığın ilk hafta sonunda. İlk yarısı gündüz ikinci yarısı karanlıkta. İlk yarısı 2-0 yenik, ikinci yarısı berabere biten. Kadıköy'e gitmeden bir hafta önceydi. Ben ise İstanbul'da değildi. O saatlerde İzmir'de Gaziemir'de askerlik için yedek subay sınavına giriyordum. Kulağımda kulaklıkla.

Bugünkü maç ise 2004 kasımının Malatyaspor maçına benziyor. Hayatımda gittiğim en çirkin maçlardan biriydi. Götümün donduğu 3-5 maç varsa biri de buydu. Beraberliği Volkan Aslan kurtarmıştı. Yeni Açık'ta geçen son sezonumdu.

Cihan, Hakan Ünsal, Saidoo, Baliç falan vardı o takımda. Çok zevksiz zamanlardı. Şimdi Kewell, Arda, Nonda falan oynayacak. Ama bugün de çok farklı değil durum. Farkı farkedemeyenler var. Görev icabı, keyifsiz bir maça gidiyorum. Stada girmeden bitse de gitsek diyorum. 1-0 olsun bizim olsun.

Hiç yorum yok: