Salı, Kasım 24

Demirkol görmemiş

Az önce bir haber yorumlandı Spor Servisi'nde. Biz de onu yorumlayalım hadi. Beşiktaş'ta kapalı altın, üste saldıracağı haberleri yer almış bir gazetede derbiden önce, Mehmet Demirkol da haberi eleştiriyor böyle haber olur mu diye. Hakikaten olmaz. Millet birbirini öldürecek diye haber yapmak doğru değil. Rıdvan Akar gibi maça gitmemiş bu yüzden baksana... Yalnız derbi için, çok temiz, daha ne olsun, küfür olmadı, kimse kimsenin kafasına birşey atmadı gibi şeyler söyledi laf arasında. O kadar da değil bence... Daha tünelden çıkarken Alex ve Roberto Carlos'a bir kaç tane pet su bardağı atıldı ki sanırım bir tanesi Carlos'un kafasına ya geldi, ya da sıyırdı, çünkü yüzünü ekşitip kafasını sildi gelen maddeden ötürü. Daha sonra yine bir kere sanırım ikinci yarıda taç çizgisinin orada bir pet şişe atıldı. Bir taneden ne olur diyeceksek, eyvallah. Ama Galatasaray maçından sonra tam sayfa Saraçoğlu kapanıyor haberi yapılırken, İnönü'de sahaya atılanlardan bir satır bile bahsedilmemesi doğru değil.
***
Bir de Hürriyet'in Fenerbahçe haberi yapmamasını eleştirdi Demirkol. Daha doğrusu Fenerbahçe haberi yapmamasını değil de, olumsuz Fenerbahçe haberi yapmamasını. Daum Emre'ye yatmadığı için kızmış olaylar çıkmış, Guiza çıldırmış, millet birbirine girmiş. Yapmak lazım tabi böyle haberler. Daha yaratıcı olmak lazım ama. Feridun Niğdelioğlu gibi mesela. Bir yıldız futbolcuyu konuşturacaksın herkes mutsuz diye, lider olan takım için herşeye rağmen hala şansımız var dedirteceksin ki haber değeri taşısın olay.
***

4 yorum:

kutay dedi ki...

abi ilk paragraf için birşey demıyorum da ikinci paragraf da fazla alıngalnık göstermişsin, çunku demırkol "nıye bjk haberi yok" da dedi. orada demek istediği niye haber yoktu, ayrı bir tartışma konusu.
***
bu arada galatasaraylı olarak ortamı germem lazım; pepe ile serdar özkan'ın ne farkı var, kazım'a ne salladı yumrukları öyle...)

Arkhe dedi ki...

Kazım ve Serdar Özkan'ın dalaştığı pozisyonda da baya su ve madde atıldı..

Mehmet Demirkol Cuma günü bahis skandalının Hürriyet'in internet sayfası tarafından nasıl verildiğini görmemiş herhalde..

peralta dedi ki...

abi raşit altun elano'ya 4 veriyor kan beynine sıçrıyor. müsade et biz de buna sinirlenelim.

L'imperatore dedi ki...

şu Galatasaray maçındaki olayla İnönü'deki olayları benzetiyorsun gerçekten bunda samimi misin merak ediyorum. Merak etmeyin İnönü her sene bir kaç maç kapanır zaten. İçiniz rahat olsun.

Siz Fenerliler gazete olayından yakınıyorsunuz ya peki biz ne yapalım onu merak ediyorum.

Cidden şaşırtıcı. Beşiktaş'ı tebrik eden doğru düzgün Fenerli de görmedim tebrik edenlerin hepsinin kullandığı cümle tebrik ederim ama... ile başlayan cümleler..

Biraz objektiflik..