Çarşamba, Ekim 14

25 Ekim'de Akşam 8'de

Biz dedik oldu. Derbi pazar oynansın dedik, pazar oynanacak. Değil tabi öyle ama olsun, kendimize pay çıkaralım. Maçın başlama saati ise 20.00. Daha önce 20.00'de başlayan son Fenerbahçe - Galatasaray maçları 2008'de kupada oynanan maçlar. Hafta içi maçlarıydı, 0-0 ve 2-1 skorlarla iki maçta da yenilmemiştik.

19.00'da başlamayan son lig maçı Olimpiyat Stadı'nda oynanan ve 2-2 biten gündüz maçıydı. 16.00'da başlayan güzel bir maç günüydü.

20.00'de başlayan son lig maçı ise. Buna değinmek istemiyor. Kasım ayında, çarşamba günü oynanan bir maç işte. Hafta sonu 20.00'de başlayan son lig maçı ise 1998'de oynanmış. 2000 öncesini tam hatırlamadığım için TFF'ye baktım. 2-0'dan 2-2'yi yakaladığımız maç, 20.00'de başlamış. Kadıköy'de.

Gereksiz bilgileri kenara bırakalım. Bunları hafta içi sık yazarız. Üniveristede az param olduğu zamanlarda aklımdan geçen düşünce şuydu: İleride para kazanmaya başlayınca, her Kadıköy deplasmanına gideceğim. Şimdi para kazanmaya başladım ama beklenen olmuyor. Çünkü eskisi gibi mal değilim ve uykumdan feragat etmeme rağmen alamadığım bileti, 2 kat fazla para verip almak istemiyorum.

Galatasaray'ın biletleri yarın çıkıyor. Belki de bir ilk. Maça daha 10 gün kala, arada oynanacak 2 maç olmasına rağmen biletler çıkıyor. Üstelik Biletix'den değil, Ali Sami Yen'den satılıyor.

O biletin bize orada düşmeyeceği aşikar. 66 liralık bilete de karaborsada 70 lira bile vermem artık. Ayıptır, günahtır. Yarın Sami Yen'e gidip bilet alacağına inanan herkese başarılar. 10 gün boyunca Tahtakaleciler gibi elimizde telefon strese gireceğiz. Şu tip konuşmalar olabilir 10 gün içinde:

- Arda TS maçında sakatlandı abi, karaborsada bilet fiyatları 70'e düştü, alalım mı abi?
- Al al. Arda oynar maçta, maçtan 2 gün önce açıklarlar 90'a satarız o zaman:
- Tamam abi alıyorum 1 lot ama maç günü hava yağmurlu olacakmış.
- Olsun sen al, hava güzelken satarız biz de.

Yazıklar olsun.

1 yorum:

POSTER BOY NYC dedi ki...

dostum bu biletlerden bir kere dahi alamadim ben.Siradan alanida goredim valla.Her seferinde sabahin 5 de kalkip siraya girdi.5. sirada oldugum bile oldu ama malum sebeplerden dolayi alamadim o bileti.Bir kere cok yaklasmistim ama arkamdakiadam sinirden biletx in kluesini parcaladi olmadi.Neyse artik denemiyorum bile pasa pasa ariyorum karaborsaciyi evimin kpisina kadar getiriyor 60 milyonluk bilete 150 verince.erseferinde almicam diyorum ama dayanamiyorum her sefernde icimde bir umut isigi oluyor.Seneler sonra Kadikoyde kazanmis takimi izledim buna sahit olan bu sevinci yasiyan 3000 gs lidan biriydim demek icin diyebilmek icin gidiyorum ama hep husran.En kotusude mactan sonr butun stat bosalinca bizi bekletiolar ya sessizlik icinde bas basa kaliyosun ozamnan koyuyor iste verdigin para.Ama inaniyorum yenicez bu sefer.Bide tabi polisler zorla vapura bindirip karsiya ondermeye calisiyolar.sanki anadolu yakasindan hic bir gaatasarayli maca gelmiyor a.q.