Pazartesi, Ekim 19

Türkiye Kupası Play-Off Turu


Kuralar bugün çekildi. Hemen kısa yorumlar yapalım eşleşmeler için.

Tokatspor-Ankaraspor: Ankaraspor'un akıbeti belli değil. Nasıl bir kadroyla çıkacak, hatta çıkacak mı bilmiyoruz. Tokatspor kendi liginde güçlü bir takım. Geçen senelerde de gruplara kalmıştı. Maç oynansa bile turu geçer diye düşünüyorum.

Ankaragücü - Karşıyaka: İki köklü takım, biri kupaya erken veda edecek. Ankaragücü ağır favori. Karşıyaka'nın ligi düşünerek maça asılacağını sanmıyorum. Maç İzmir'de oynansaydı denge sağlanabilirdi.

Kayserispor - Manisaspor: Kayserispor yener diye tahmin ediyorum.

Mersin İdman Yurdu - Antalyaspor: İki Akdeniz takımı. Mersin çok pzisyona giren ama forvetsizliği nedeniyle gol atamayan bir takım. Antalyaspor ise savunması yüzünden çok sıkıntı çeken bir takım. Gollü bir maç olur. Gününde bir Mersin İ.Y, Antalyaspor'u mağlup edebilir.

Güngören Bld. Spor - Bursaspor: Tartışmaya gerek yok.

B. Şehir Bld. Spor - Gençlerbirliği: Zor, ortada bir maç. Gençlerbirliği'nin kazanmasını istiyorum ama İBB kolay teslim olmaz.

Galatasaray - Bucaspor: Tahmini skorum nedense 5-2. Sami Yen'de Bucaspor'u izlemek keyifli olacak.

Diyarbakırspor - Tarsus İdman Yurdu: Diyarbakırspor ligin başındaki havasından uzak. Karışıklık devam ederse bir süprizle karşılaşabilir. Tarsus İdman Yurdu sakat takım. Ama normal şartlarda Diyarbakırspor geçer.

Kasımpaşa - Kayseri Erciyesspor: İki ligin de iki zayıf takımı. Kasımpaşa geçer.

Denizli Bld. Spor - Kastamonuspor: Denzili sezona istediği gibi başlamadı. Yavaş yavaş toparlanıyorlar, Kastamonuspor ise süpriz takım. Boluspor'u eleyerek geldiler. Ortada, dengeli bir mücadeler. Ev sahibi avantajıyla Denizli Bld.Spor önde.

Denizlispor - Gaziantepspor: Burada ise tam tersi. Denizlispor'un durumu iyi değil. Kura bugün çekildi, hafta sonunda yaşananlar Gaziantepspor'u öne çıkarıyor. Maç günü performansı olağanüstü olmazsa Gaziantepspor geçer

Konya Şekerspor - Adanaspor: Adanaspor çok rahat geçer. Konya Şekerspor'un tur atlaması için Adanaspor'un sahaya yedeklerle çıkması gerek. Kemal Kılç gibi hırslı bir hocanın bu yola başvuracağını sanmıyorum.

Orduspor - Belediye Vanspor: Orduspor havaya girdi, kupada yoluna devam edip gruplara kalır.

Giresunspor - Çaykur Rizespor : Kadro kalitesi olarak eşit sayılırlar. Hoca kalitesi olarak Giresunspor önde. Evsahibi ekip Giresunspor. Ama yine de Ç.Rizespor geçer. Takım havasını bulmuş durumda.

Altay - Samsunspor: Samsunspor son deplasman galibiyetini tam 1 sene önce aldı. Deplasmanda son yendiği takım da İzmir'de Altay'dı. Altay'ın yedekleri maçı belirler.

Yalovaspor - Eskişehirspor: Eskişehirspor devam

Hiç yorum yok: