Cuma, Ekim 23

Ömer Aysan'ın Golleri


Ömer Aysan beğendiğim bir sağ bek. Daha önce adı hep bizle anılmıştı. Gerçi Sebastian Perez sonrası bizimle adı anılmayan sağ bek yoktu. Nedense bir sıçrama yapamadım. Ben de uzun süredir takip edemiyordum kendisini.

Son iki sezonda sadece 14 maç oynayabildi. Dün ise Ankaraspor'a gelen karar nedeniyle boşta kalan futbolcu Trabzonspor ile imzaladı. Artık Trabzonspor forması giyecek.

Kocaelispor ve Bursaspor gibi şehir takımlarında canavar gibi oynayan bu topçunun Trabzonspor ile kanı uyuşur diye tahmin ediyorum.

Ömer Aysan Süper Lig'de 90 maça çıkıp 2 gol atmış. Sadece 2 gol. Ve bu 2 gol de aynı maçta. Belki de kafamdaki Ömer Aysan izlenimi bu maç sayesinde oluşmuştu. Eric Gerets'ın son maçında Bursaspor ile formalite icabı bir maça çıkmıştık. Bursa'da oynanan maçta, 2 hafta önce Beşiktaş'a 3 gol atan takım, bize de 2 tane atmıştı. O iki gol de Ömer Aysan da gelmişti, Aykut Erçetin kardeşimiz sağolsun.

O maçta oynayan Egemen Korkmaz, Rigobert Song ve yedek soyunan Ferhat Öztorun ile aynı takımda buluşacak Ömer Aysan. İşte futbolun güzelliği de biraz burada. 2.5 sene önce oynanan maçtan, her takımdan 2 futbolcu alıp geri dörtlü kuruyorsun. Merakla izliyoruz.

Hiç yorum yok: