Çarşamba, Ekim 21

Hangi Forma


Önce pazartesi günü Fox Tv'de bir demecini izledim Adnan Polat'ın. Başkan diyordu ki, "Kadıköy'e hangi forma ile çıkacağımız henüz belli değil. Yetkili arkadaşlar fikir alışverişinde bulunuyor...." Cümlenin devamı önemli değil.

Bugün de Fanatik'in manşetten verdiği habere göre, Galatasaray mor formayla çıkacakmış. İmza Serdar Dinçbaylı. İnternet forumlarda oluşan fikir birliğiyle taraftar mor formayı istemiş, yönetimi mail yağmuruna tutmuş.

Geçen sene yazmıştım derbi öncesi. Aynı şeyleri yine yazalım. Bu derbi Parçalı ve Çubuklu derbisidir. Ben gelenekçi bir adamım. Huyum kurusun. Buna rağmen Galatasaray'ın bütün maçlarına parçalı forma ile çıkamayacağını da fark edebiliyorum. Ama o maçlardan biri değildir bu maç.

Bu formanın mor olması ile alakalı değil. Mor forma ile görüşlerimi ilk çıktığı anda da yazmıştım. Bu derbinin forması bellidir yalnızca onu söylemek istiyorum. Geçen gün ya Arda ya Emre Aşık demişti. Belki ikisi de değil tam emin değilim. Neyse, diyor ki "parçalı formayı giyince kendimizi daha güçlü hissediyoruz." Bu bile önemlidir.

6-0'da üzerimizde çubuklu vardı, geçen sene turuncu giydik, 2006'nın 4-0'ında siyah forma vardı.

Fazla uzatmayalım, derbide parçalı giyelim. İsteğim budur.

2 yorum:

Confeng dedi ki...

Sonuna kadar destekliyorum. Hem yarınki maçta mor forma giyeceğiz. Yani muhtemelen ya çizgili ya parçalı forma olacak. Bence de parçalı olmalı.

a-town dedi ki...

parçalıyla bu sezon ligde puan kaybımız yok. bence de parçalı olmalı. formayı seçme hakkı öncelikle ev sahibinde değil mi? öyleyse fener çubukluyu seçer, bizim de moru seçme olasılığımız azalır, malum mavi ve mor yakın renkler. taraftarın moruz koruz geyiğine girmesi yanlış, yenelim de sahaya siyah-beyaz da çıksak razıyım.