Pazartesi, Ekim 26

Eski Günler Geri Dönmesin


Bugün çok canım sıkkın. Bloga yazı yazamamamdan belli. Nedeni ise FB mağlubiyeti değil. FB mağlubiyeti 10 yıldır yaşanıyor. İlla bir ara yeneriz. Ama bugün Galatasaraylılar'ın kendi arasında konuştuğu konular.

Maçın kısa bir değerlendirmesinden sonra, eski muhabbetler açılıyor. Veya Ayhan'a sataşma, Rijkaard istifa çığlıkları...

Bunları konuşan biziz ama hata konuşturanda. Şu takımın yüzde 90'ını seviyorum güveniyorum. Ama hala tam değil. Açık açık yazmak istemiyorum, yanılırım belki diyorum. Neyse ne işte.

Artık yeter diyorum sadece. Sadece parasını düşünen, maaşını düşünen futbolcu istiyorum. Sahada kazanmak isteyen, şampiyon olmak isteyen futbolcu. Çünkü şampiyon olunca maddi manevi kazanacağını bilen futbolcu onlar. Ben onları istiyorum artık.

"Galatasaraylı" topçu istemiyorum. Servet gibi bu işi para için yaptığını söyleyen topçular istiyorum. Kavga edecekse rakibi çalımlayamadığı için, kazanamadığı için siniri bozulan Keita olsun. Tamamen saha içindeki bir nedenle kavga etsin.

Maçta yenildikten sonra, "top girmedi" veya "kötü oynadık" demek istiyorum. Şampiyon olmayınca "x yavaş adam gitsin", "z yaşlandı gitsin", " şu takımda bu var alalım iyi iş yapar" demek istiyorum. Attığımız gole gözüm kapalı sevinmek istiyorum. "Ulan gol oldu, bakalım kime gidecek bu adam" demek istemiyorum.

FB TV'deki gibi, futbolcularım amaçsız bizim sokakta yaptığımız gibi arkadaş espirileri yapsın istiyorum. Bu çocuğun lafı nereye gitti diye düşünmek istemiyorum.

2000-2009 arasına geri dönmek istemiyorum.

2000-2009 arasında Kadıköy'de yenemedik rakibi değil mi? Yemin ediyorum en son onu istiyorum. Ben artık tuttuğum kulübün futbolcularına güvenmek istiyorum.

1 yorum:

Cem Kalay dedi ki...

Yazdıklarına katılmamak elde değil kutay. Yorumlarını uzun süredir takip ediyorum bu blogu ve olaylara objektif bakmanız beni okudukça tatmin ediyor.

Yalnız rijkaarada su zamana kadar kimse ses etmiyor. Ozellikle Taksim'de maçtan sonra nevizade gecelerinin söylenmesi önemli bir gelişme. Takip ettigim forumlarda olsun, macı izlediğim ortamlarda olsun kimse rijkaard bir laf bile etmedi ve bu beni çok sevindirdi.

Rijlaardin istifasını isteyen kisilerden kastın gazetedeki skor yazarlariysa fazla takılma. Galatasaray taraftarı hocasına ve ekibinin gerçekleştireceği total devrime inanıyor. Onun dısında yazdıklarında haklisin. Bende her golden sonra o kime gitti, sunun suratı asıldı gibi endişelerim var. Umarim ilk 6 haftadaki yardımlaşmayı ve takım ruhunu yakalarız.