Salı, Ekim 13

Aynı Anda Burdalar


Türkiye'nin en önemli rekabetlerinden biri. Göztepe-Karşıyaka. Son yıllarda pek karşılaşmıyorlar. Bu hafta ise ikisi de İstanbul'da. Karşıyaka, Kartalspor maçı için, Göztepe ise İstanbulspor maçı için İstanbul'da olacak. İki maç da pazar günü saat 15.00'de başlayacak. Yani iki tribün de karşılaşabilir.

Galatasaray tribünün bir kısmı Göztepe'yi sevmez. Göztepeliler de haliyle. İstanbulspor maçlarını Bahçelievler'de oynuyor. Oralar Galatasaraylılar'ın fazla olduğu yer. Bu açıdan ilginç. Olayı daha ilginç hale getirelim mi? Geçen sene olaylı iki maç yaşadı Karşıyaka. Biri Ankara'da oynanan Kasımpaşa maçı, diğeri İzmir'deki Manisaspor maçı. Kasımpaşa zaten İstanbul takımı. Neyseki Anadolu yakasında Karşıyaka'nın maçı. Manisaspor ise İBB ile oynayacak Olimpiyat'ta. O da pazar günü. O da İstanbul'da.

Komplo teorisi kurmayalım, kötü şeyler geçirmyelim. Ama bu hafta sonu İstanbul'da her şey olabilir, İzmir-İstanbul arası mola yerlerinde de dikkatli olmak lazım. Kazasız belasız geçsin hafta sonu.

Hiç yorum yok: