Cumartesi, Ekim 17

Veryansın


Nihat Genç'in, Serdar Akinan ile beraber yaptıkları Ne Var Ne Yok adlı programdan derlenen bir kitap. Programı her zaman izliyordum. Kitabı okurken, gözümün önüne sürekli bu progarm geldi. Okuyun, okutun diyebileceğim bir kitap.

Nihat Genç'i sevdiğimi buradan defalarca yazdım zaten. Bu sefer Serdar Akinan'a değinmek lazım aslında. Bütün program boyunca, "abi bu hafta şunlar şunlar oldu" diye başlaması ve "abi ağzına sağlık" diyerek bitirmesi dışında sesini çok az duyardık. Ama bu onun asist kralı olmasını engellemiyordu. Nihat Genç'i bir televizyon programına çıkarması bile yeterken, o bir de ince pasları ile Nihat Genç'in önünü açıyordu. Tabi sadece bu program değil, TV kanallarında ve gazetelerde yazdıklarıyla bizim de ufkumuz açtı. Sanırım, ilk göz önünde olduğu programlardan biri sayesinde, partneri Saba Tümer'in de önünü açtı. Saba Tümer'e dair aklımızda kalan iyi şeylerin çoğu o programdan dolayıdır.

Güzel bir programdı. Sanırım şu an Nihat Genç, Avrsaya TV'de bir program yapıyor. Ben izleyemiyorum. Serdar Akinan'ı da Twitter'dan takip ediyorum. Bir sayfiye yerinde kurtlarla, çakallarla uğraşıyor. İkisinin hayatında da değişen pek bir şey yok aslında.

1 yorum:

POSTER BOY NYC dedi ki...

serdar akinan tukiyenin en degerli gazetecilrinden bitanesidir.Kendisiyle bir kac kez konusma firsati buldum cokta kaliteli bir insan.Ozellik le kan kokusu belgeselini izlemeni tavsiye ederim.