Pazar, Ekim 11

1 Saat Fazla Derbi


24 Ekim'i 25 Ekim'e bağlayan gece saatler bir saat geri alınacak. Hiç sevmediğim bir gün. Belki de yılın en kötü günü. Ama aynı zamanda yılın en heyecanlı gününe denk gelecek. Aynı gün FB-GS maçı var.

Eller 1 saat fazla titreyecek, 1 saat fazla mideye kramp girecek, 1 saat fazla uyumayacağız tabi, 1 saat fazla uykusuz geçecek. Hava kararınca şaşkınlığımız artınca aklımızda sadece maç olacak.

İyi oldu aslında. Erken kararan hava ile oluşan karamsar havayı sadece bir tek şey bozabilirdi zaten.

3 yorum:

Ortega dedi ki...

Kutay, futbol bloglar aleminde derbiyi bu kadar önce yazan, gündeme getiren belki de derbi öncesini en hisli yaşayan sensindir :)

ubermensch dedi ki...

abicim guzel aciklamissinda bir gsli olarak ben fazla heyecanlanmiyorum.medyada ve sanal alemde hep heyecan yaratiliyor ama durum bu saracoglunda yenemiyoruz fenerbahceyi.sakin fenerbahceli arkadaslarimda bundan pay cikarip kotu espriler yapmasinlar.sans ve aliskanlik bu.zira yapilan her yoruma bir ingiliz gibi turkleri hedef alarak bende yapabilirim :)

kutay dedi ki...

@ ortega
gs-fb maçını aslında ben 365 gün hissederim de, önümüzdeki maçlara bakıyoruz sebebiyle, fazla yazmıyorum.. o hafta gelsin de hele..)

@ubermensch
fenerbahçeyi yenmek veya yenılmek o kadar da önemli değil,yenilirsek üzülürüz, yenersek sevınırız ama adım gibi biliyorum ki o gün yaşadığım bir çok şeyi yıllar sonra çocuklarıma anlatabılecegım. diğer derbilerde de böyle olmuştu.