Cumartesi, Ekim 3

Hep böyle mi kalacak?

Adamın Fenerbahçe formasıyla maç içinde geçen bir fotoğrafı yok ki onu koyalım post resmi diye. Daum tam zamanını bekliyormuş Özer'i oynatmak için. Karpuz mu lan bu mevsimi olsun? Ben size zamanını söyleyeyim, Türkiye Kupası maçları. Özer o maçlarda oynar. İşin kötüsü maalesef oynatılmaya oynatılmaya Özer üzerindeki baskı da artacak. Tanıdığım ne kadar Fenerbahçeli varsa Özer'in bir an evvel oynamasını istiyor. Hem Fenerbahçe formasıyla neler yapabileceğini merak ediyor, hem de "kim çıkacak ki Özer girecek" sorunu yanıtlamak çok basit. Formsuz olup da ısrarla oynatılan isimler var. Özer şimdilik sadece iyi bir futbolcu bunu da unutmamak lazım. Yarın Gençlerbirliği maçında biraz süre alır da bekleneni veremezse eminim basında Daum'u haklı çıkaracak yazılar yer alacak. En büyük korkum bu sabırsızlık. Kazım ve Andre Santos'a gösterilen sabır ona da gösterilmeli oynatıldığı zaman.

3 yorum:

highstanbul dedi ki...

öncelikle teşekkürler. en azından ben ve çevremdeki fenerbahçelilerin duygularını yazmışsın, şahsi bi sorum var, santos'u anlayabiliyorum hatta destekliyorum ama kazım'a gösterilen sabır ve verilen kredinin sebebi nedir sence ?

ayrıca özer hakkında da kafamda 1-2 soru işareti var, futbol kalitesi ve kumaşı bence yeterli, mental olarak da kendini toparlayabilecek, gerçekten türkiyenin aynı zamanda milli anlamda da "kanat oyuncusu" ihtiyacını giderebileceğine inanıyorum. benim istediğim ve genelde fener camiasında "beklenen" tarz bir kanat oyuncusu, seri, teknik, çizgiden orta kesebilen, içeri kat edebilen...vs...vs.. ama ilk trasfer olduğunda çok yakından takip etmiştim, deniliyordu ki özer kasım ayından önce kendine gelemez, eylülde 3-5 dakika şans alması tıbbı açıdan bir başarıymış vb...vb.. senden isteğim özerin ameliyatı nedir, ne kadar önemlidir, toparlanma süreci, tam forma girmesi ne zamandır ? bu ve benzeri tıbbı cevapları merak ediyorum.. belkide umuyorum ki gerçekten (sanmıyorum ama) sorun ameliyatıdır..

bence özer'i sadece FB camiasına degil turk futbol camiasına ve hatta milli takıma kazandırmak gerekir.

peralta dedi ki...

sevgili erk;
olayın tıbbi boyutunu bilemem. ama özer'in kendisi bundan 3 hafta önce fatih demirkol'la röportajında %100 hazır olduğunu söyledi. koca bir camianın özer'e kitlenmesi de ilginç. özer dediğim gibi sadece iyi bir oyuncu ve bu kadar formsuz adamın arasında düzenli olarak forma şansı bulması gerekir. yoksa ondan inanılmaz bir performans bekleyen de yok.

kazım'a gelince; bu adamın bu kadar şımarmasının tek nedeni Daum'dur. "yetenekli ama..." ile başlayan cümleler kurulan adamdan istikrarlı biçimde verim alındığı görülmemiştir bu dünyada. yoksa kazım'a tribünün tahammül ettiği falan da yok. umarım bu manasız ısrarından vazgeçer ne diyelim...

highstanbul dedi ki...

daumun "takıtılı" oluşu da yeni ögrendiğimiz bişey degil, kazim ve guiza ısrarı devam edicek gibi görünüyor, hiç degilse kamyonla para dökülen topuz sahada olsun ona da razıyım kazımı 2-3 hafta görmek istemiyoruz.